exit

Wim Hof na otvaranju EXIT festivala!

Milioni ljudi koji ga prate širom sveta maštaju o prilici da ga upoznaju i čuju šta ima da kaže, a tu privilegiju imaće upravo novosadska publika kako uveče na Petrovaradinskoj tvrđavi tako i ranije tokom dana u samom gradu. Wim Hof će se povodom otvaranja festivala obratiti prisutnima, podeliti deo svog znanja i pokrenuti energiju u nama!

I upravo će se ceremonijom otvaranja obeležiti početak nultog dana odnosno Day 0 ovogodišnjeg Exita! Publika će moći da  peva zarazne Rim Tim Tagi Dim stihove koji su zaludeli Evropu a koje na Tesla Universe binu donosi Baby Lasagna, a pored njega nastupiće i Iniko, Burak Yeter sa Dimash Qudaibergenom, Whyte Fang, Keni Nije Mrtav, kao i srpska predstavnica ovogodišnje Evrovizije Teya Dora. Ovoj ekipi pridružio se još jedan predstavnik naše zemlje na takmičenju za najbolju pesmu Evrope od prošle godine – Luke Black.

Za svemoćnog Holanđanina Wim Hofa čula je gotovo svaka osoba na našoj planeti. Čovek koji se poigrao sa naukom ostavivši mnoge učene ljude nemim, izlažući se ekstremno niskim temperaturama i plivanjem u zaleđenim vodama, a oslanjajući se isključivo na tehnike disanja i snagu uma, dolazi u Novi Sad na otvaranje Exita! 

On će tokom dana, u Loft bašti održati govor povodom otvaranja EXIT festivala, gde će probuditi supermoći koje svi nosimo u sebi, i preneti okupljenima deo svojih iskustava i znanja. A kako bi buđenje supermoći bilo potpuno, obezbeđena je i konzumacija Exitove Kakao Я:Evolucije, kojom su EXIT i Ada Divine Awakening postali prvi festivali u svetu koji mladima nude alternativu ka zdravijem, osvešćenijem i u potpunosti organskom načinu zabave, uz isceliteljsku moć muzike i benefite drevne biljke kakaa, koja predstavlja prirodan izvor neverovatne energije i čistih hormona sreće.

I sam Wim Hof će imati priliku da uživa u našem čarobnom napitku dok bude pričao kako je svojom Wim Hof Metodom (WHM) zaludeo celu planetu, pogotovo kada je počeo da skreće pažnju na to koliko izlaganje tela niskim temperaturama i potapanjem u ledenu vodu doprinosi kako psihičkom tako i fizičkom zdravlju. Upravo ovo su teme o kojima je diskutovao i kada je sarađivao sa najboljim teniserom sveta, ponosom i dikom naše zemlje Novakom Đokovićem, koji je i sam poznat po alternativnim metodama za negovanje zdravlja, među kojima je upravo i plivanje u hladnoj vodi.

I nije samo naš Novak neko ko je razmenjivao iskustva sa Hofom. Njegovo znanje upijale su i druge svetski poznate ličnosti kao što su Oprah Winfrey, Orlando Bloom, Patrice Evra, a metode koje je on ustanovio praktikuju i David Beckham, Justin Bieber, Gwyneth Paltrow…lista seže u nedogled. 

Kasnije, ceremonija otvaranja prelazi na Petrovaradinsku tvrđavu gde će se nastaviti pokretanje supermoći u svakom smislu, pa će tako okupljeni, uz Wim Hofa, imati priliku da čuju i Stefandosa Sifandosa, Oren Harrisa kao i projekat Muzika nade – jedinstven program u Srbiji koji je nastao u partnerstvu sa čuvenim El Sistema pokretom, proglašenim od strane UNESCO-a za najbolji socijalno inkluzivni program na svetu.

Ovime će i zvanično započeti ovogodišnji program EXIT festivala i Day 0 na glavnoj Tesla Universe bini sa koje će publika u glas moći da peva stihove Rim Tim Tagi Dim uz nekrunisanog  pobednika ovogodišnje Evrovizije – Baby Lasagnu. Ali pored njega, na glavnu binu izaći će i Iniko,  Burak Yeter sa Dimash Qudaibergenom, Whyte Fang, Keni Nije Mrtav, kao i predstavnica naše zemlje na ovogodišnjoj Evroviziji – Teya Dora. Poslednji koji se priključio ovoj zvezdanoj ekipi je Luke Black, još jedna zvezda koju je iznedrila Evrovizija a koji je predstavljao Srbiju na ovom takmičenju prošle godine.

Ukoliko ste propustili da se registrujete za poklon ulazak na Day 0, ili kupili četvorodnevnu festivalsku ulaznicu po isteku registracije (17. jun), EXIT za vas i dalje ima lepe vesti! Ako dođete u sredu, 10. jula na Petrovaradinsku tvrđavu do glavnog ulaza do 21h, moći ćete da uđete na festival. 

Od 10. do 14. jula, jedinstveno zvezdano pleme okuplja se na Petrovaradinskoj tvrđavi, a sa uzbuđenjem se iščekuju nastupi nekih od najvećih svetskih zvezda iz široke i šarene žanrovske lepeze koju donosi ovogodišnje izdanje EXIT festivala.

Vidimo se!

The post Wim Hof na otvaranju EXIT festivala! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *