exit

SA MATURE NA IBICU: Mlada Lanna osvaja prestonicu elektronske scene!

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da će se mladi vunderkind u strelovitom usponu na ostrvo najboljeg noćnog provoda, u kultni klub Hï Ibiza, uputiti neposredno nakon polaganja maturskog ispita!

„Lanna je jedna od najperspektivnijih mladih zvezda elektronske muzičke scene” – navedeno je na zvaničnom sajtu jednog od najprestižnijih klubova na svetu, Hï Ibiza, koji će našu producentkinju i DJ-icu ugostiti 31. maja. Sedamnaestogodišnja Lanna će u okviru velike Our House žurke imati čast da u kultnom klubu stane rame uz rame sa velikanima kao što su James Hype, Meduza, Ida Engberg i Chelina Manuhutu, a pored toga što će u epicentru klupske scene krunisati niz svojih dosadašnjih muzičkih uspeha, proslaviće i maturski ispit koji polaže ISTOG DANA!

Podsećamo, Lanna je ranije ovog meseca osvojila srca publike na svom prvom nastupu u Velikoj Britaniji, jednom od najvećih svetskih muzičkih centara, u okviru kultnog serijala žurki lejbla Drumcode Records, čiji je inicijator i osnivač ni manje ni više do Adam Beyer, a sada se sprema za pohod na prestonicu svetske elektronske scene!

Lanna je potpuno zasluženo privukla pažnju kao vunderkind elektronske scene još kada je prvi put nastupila na Exitu sa samo 13 godina, čime je postala najmlađa učesnica našeg višestruko nagrađivanog festivala. U proleće prošle godine, postala je prva potpisnica EXIT Echosystem sveobuhvatnog centra za razvoj globalnih talenata, a samo nekoliko meseci kasnije, jedna od vodećih muzičkih agentkinja sveta, Maria May, koja zastupa i Davida Guettu, preuzela je vođenje njene karijere.

Od tada je nastavila da niže uspeh za uspehom, a do sada je delila binu sa nekim od najvećih svetskih muzičkih zvezda, među kojima su Bonobo, Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Adam Beyer, Stephan Bodzin, Layla Benitez, Hot Since 82 i mnogi drugi.

Sveobuhvatni centar za razvoj globalnih muzičkih zvezda EXIT Echosystem  osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz EXIT Soundscape lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

The post SA MATURE NA IBICU: Mlada Lanna osvaja prestonicu elektronske scene! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *