exit

Plesom do EXIT Starseeds u Cineplexx Promenadi!

Usnimi se kako đuskaš u EXIT zoni uz izabranu pesmu, podeli video na Instagramu i možeš da osvojiš ulaznice za ovogodišnje izdanje Exita i merch pakete, kao i druge nagrade među kojima su VIP paket za bioskop i 3×2 ulaznice za film po izboru.

Plesom do EXIT Starseeds možeš stići od 25. juna do 8. jula, a Exitov kutak za đuskanje u Cineplexx Promenadi biće otvoren svake večeri od 19 do 21 čas, gde šansu da osvoje ulaznicu za novo izdanje EXIT Festivala, od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, imaju svi posetioci bioskopa!

Sve što treba je da skokneš do EXIT zone, na 360 video booth-u izabereš pesmu nekog od izvođača koji stižu na EXIT 2024, snimiš svoj ples i pomoću QR koda ga već u narednom minutu podeliš na svoj Instagram Feed uz hashtag #ZavrtiEXITPles i obavezno tagovanje @exitfestival i @cineplexxpromenada.

Napomena: Instagram profil učesnika mora biti otključan.

Srećni dobitnici biće izvučeni putem aplikacije Randomizer u utorak, 9. jula, zato trk u Cineplexx Promenadu, odvrni omiljenu traku i pusti da te tvoj ples odvede do zvezda!

The post Plesom do EXIT Starseeds u Cineplexx Promenadi! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *