exit

Pitanja i odgovori: Sve informacije o kartici za plaćanje na EXIT festivalu 2024

Šta je kartica za plaćanje?

Kartica za plaćanje (Festival Payment Card)* je zvanično i jedino sredstvo plaćanja za plaćanje pića, hrane i ostalih proizvoda na EXIT festivalu.

*Kartica nije namenjena za plaćanje na POS terminalima i podizanje gotovine na bankomatima

VAŽNO: Novac na karticu možeš uplaćivati isključivo u dinarima (RSD). Nije moguća upotreba nijedne druge valute.

Kako se plaća na festivalu i gde?

Plaćanje pića, hrane i suvenira na EXIT festivalu i u kampu obavlja se putem kartica za plaćanje. Pri kupovini, dovoljno je prisloniti karticu na dobro obeleženo mesto na aparatu, i iznos pića, hrane ili suvenira će automatski biti umanjen sa kartice.

Gde mogu da nabavim karticu i koliko košta?

Kartica za plaćanje biće dostupna na svim uplatnim (top-up) mestima na festivalu i u kampu (samo za posetioce koji borave u kampu). Prilikom uzimanja kartice, potrebno je da uplatiš depozit u iznosu od 150 RSD, koji će ti biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. Svi korisnici koji budu stekli pravo da ostvaruju popuste od 5-15% na cene pića, nemaju mogućnost povraćaja depozita*.

*Ovaj popust ne važi za specijalne akcije

Na koji način mogu da ostvarim popust na cene pića na festivalu?

Korisnici Visa platne kartice – ukoliko svoju festivalsku karticu za plaćanje dopuniš svojom Visa platnom karticom na top-up mestima na festivalu, automatski stičeš pravo na 5-15% popusta na plaćanje pića na festivalu*.

* Ovaj popust ne važi za specijalne akcije

Kako mogu da proverim stanje na kartici?

U svakom trenutku možeš vrlo jednostavno proveriti raspoloživo stanje – prislanjanjem festivalske kartice za plaćanje na aparat za očitavanje kartice.

Koliko novca mogu da uplatim na karticu?

Kartica se dopunjuje kreditom u željenom iznosu. Minimalan iznos za prvu uplatu je 500 RSD, a maksimalan iznos je 60.000 RSD. Prilikom uplate iznos mora da bude zaokružen u vidu uplata od 100 RSD, 500 RSD, 1000 RSD itd… Iznosi u vidu uplata od 150 RSD, 550 RSD i 1350 RSD nisu mogući.

Da li je potrebno da uplate na kartice za plaćanje vršim u gotovini ili to mogu učiniti sa svoje platne kartice?

Na svim top-up mestima na festivalu uplatu na festivalsku karticu možeš izvršiti na oba načina, kako god ti najviše odgovara. Korisnici Visa platne kartice prilikom uplate na festivalsku karticu za plaćanje automatski stiču pravo da ostvare 5-15% popusta na plaćanje pića na festivalu.*

*Ovaj popust ne važi za specijalne akcije

Da li mogu refundirati neiskorišćena sredstva na kartici?

Naravno. Moguće je povratiti nepotrošena sredstva u svakom trenutku na blagajnama koje su zadužene za to (označene sa „refundacija / refund“). Neophodno je da se refundacija izvrši na festivalu, pošto naknadni povraćaj sredstava neće biti moguć! Lokacije isplatnih mesta: Top-up mesta u kampu festivala, Trag, Foodland, Reggae Stage i kod Akademije umetnosti. Za refundaciju je neophodan lični document – lična karta ili pasoš.

Da li postoji ograničenje u iznosu koji se može refundirati?

Ne. Može se refundirati ceo iznos koji je preostao na festivalskoj kartici, uz lični dokument.

Da li za plaćanje mogu da koristim kartice od prethodnih godina?

Potrebno je da izvadiš novu festivalsku karticu za plaćanje.

Da li mogu da se registruju lica koja nisu državljani Republike Srbije?

Mogu da se registruju svi korisnici Visa kartice, bez obzira na državljanstvo.

Registrovao sam se prošle godine, da li to znači da sam automatski registrovan/a i ove?

Zbog različitih sistema, potrebno je da se ponovo registruješ ove godine, kako bi ostvario/la popust na piće na festivalu, kao i mogućnost blokiranja i zamene izgubljene kartice.

 Šta da radim ako izgubim karticu?

Imaš mogućnost da blokiraš korišćenje svoje izgubljene kartice ukoliko si sačuvao/la račun uplate. Potrebno je da dođeš na help desk na blagajni Foodland sa ličnim dokumentom, izgubljena kartica biće blokirana i biće ti izdata nova kartica sa preostalim iznosom. Nakon toga se potrudi da novoizdatu karticu ne izgubiš.

The post Pitanja i odgovori: Sve informacije o kartici za plaćanje na EXIT festivalu 2024 appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *