exit

NEWSFLASH #4: Najaktuelnije vesti o EXIT zvezdama!

Ian Asher ima novi hit remiks, a Barry Can’t Swim je poneo još jednu prestižnu nagradu svojim albumom prvencom!

Tom Morello: Zajednička obrada kultne Hendrixove „Voodoo Child“

Najpoznatiji brend gitara u svetu Fender obeležio je sedamdesetu godišnjicu svog čuvenog Stratocaster modela, a tim povodom je na obradi kultne Hendrixove numere „Voodoo Child” okupio zvezdani niz izvođača. Predvodi ih jedan od najinovativnijih gitarista sveta Tom Morello, a pridružuju mu se Simon Neil, Nile Rodgers, Ari O’neal, Rei, Tash Sultana i drugi.

John Newman: Nova epizoda IN LIFE serijala donosi reportažu sa Get EXITed žurke u Strumici!

Globalna pop i soul senzacija John Newman pokrenuo je serijal pod nazivom IN LIFE with John Newman, kroz koji fanovima daje ekskluzivnu priliku da zavire iza kulisa njegovog života na putu, nastupima i turnejama. Najnovija, druga epizoda pod nazivom „Closing Down Ushuaia” donosi reportaže sa Ibice, iz Rumunije, ali i sa velike Get EXITed žurke u Strumici!

Rudimental: Tri Global Awards nominacije

Energični britanski sastav Rudimental nominovan je na ovogodišnjim Global Awards, i to u tri kategorije – Best Group, Best Dance Act i Best Song, sa pesmom „Dancing is Healing”. U konkurenciji su najemitovanije pesme i izvođači na Global radio stanicama, a pobednici će biti proglašeni 22. marta.

Kenya Grace: Rising Star i Best Song nominacije na Global Awards 2024

Dve Global Awards nominacije zavredila je i vodeća britanska zvezda nove generacije u strelovitom usponu, Kenya Grace, od kojih je jedna upravo u kategoriji Rising Star, a druga Best Song za hit singl „Strangers”.

Ian Asher: Remiks pesme „Heart Still Beating”

Mladi kalifornijski producent i DJ Ian Asher, koji osvaja planetu obradama poznatih hitova, iznenadio je fanove novim remiksom – u pitanju je pesma „Heart Still Beating”, koju originalno izvode Bebe Rexha i Nathan Dawe. On je na svom Instagram nalogu objavio i kratki making of video, od druženja sa originalnim autorima do puštanja pesme na nastupu ispred horde fanova.

Barry Can’t Swim: BBC Radio 1 Dance Awards nagrada

Škotski producent i DJ Barry Can’t Swim poneo je nagradu za Najbolji dance album na BBC Radio 1 Dance Awards, svojim LP izdanjem „When Will We Land”. Barry je poznat po inovativnim miksevima elektronske muzike, jazza i afrobeata, a njegov album prvenac već se ranije našao i na listi najboljih albuma u 2023. u selekciji legendarnog DJ Mag-a.

The post NEWSFLASH #4: Najaktuelnije vesti o EXIT zvezdama! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *