exit

„Najbolji koncert koji smo ikada imali”: Ponesen emocijama, Baby Lasagna na Exitu prvi put učinio nešto čega će se sećati do kraja života!

On je naglasio da mu je nastup na Exitu najbolji koncert koji je do sada imao, pa učinio nešto po čemu će svoj dolazak na Exit pamtiti do kraja života – prvi put je napravio sliku sa publikom, što, kako je rekao, nije bio slučaj ni na jednom nastupu ranije.

Juče je zvanično počeo EXIT! Otvorio ga je još tokom popodneva čovek koji je pomerio granice mogućeg, čuveni Wim Hof. Uz njega nastupile su i svetkse zvezde Burak Yeter sa Dimash Qudaibergenom, Iniko, Whyte Fang, kao i naše – Teya Dora, Keni Nije Mrtav i Luke Black.

Reke ljudi slile su se u sredu, 10. jula na nulti dan i otvaranje EXIT festivala. Velike vrućine nisu ih omele da se prepuste uživanju i uz izvođače naprave atmosferu o kojoj će se pričati u danima, nedeljama i mesecima pred nama. Atmosferu koju neće moći da zaboravi ni najveća zvezda ovogodišnje Evrovizije, hrvatski predstavnik i pobednik publike Baby Lasagna.

Nešto posle ponoći izašao je na Tesla Universe binu i istog trena prepustio se supermoći koja je njega kao i publiku nosila kroz veče. Mladi pevač iz Umaga nije krio fascinaciju činjenicom da nastupa na Exitu i to ni manje ni više nego na otvaranju festivala pa još i na Glavnoj bini.

„Ovo je najveća bina na kojoj sam nastupao. I nikad pred većim brojem ljudi”, komentarisao je pevač između pesama koje su u publici izazivale oduševljenje. Izveo je pesmu koju je, prema svojim rečima, planirao da „izbaci” tek u narednom periodu, ali talas energije pokrenula je već dobro poznata i prepoznatljiva Rim Tim Tagi Dim!

Doneo je neverovatnu energiju kojom je izazvao neprekidne vriske publike, skakanje i buru emocija, a kolika je zvezda postao za kratko vreme govori i to što su ga fanovi dočekali u savršenom ritmu koji se prenosio kroz noć, i znali čak i njegove neobjavljene pesme.

Da mu je teško bilo da napusti binu i masu koja ga je ovacijama pozdravljala govori i činjenica da je na kraju evrovizijske pesme, „na suvo” nastavio da je peva sa publikom, da bi potom uradio nešto što, kako kaže, nikada nije do sada.

„Hvala lepo! Najbolji koncert do sada. Najviše poteškoća ali najbolja publika. Ljubim vas. Jel možemo jednu sliku? Ovo je prvi put gde to radimo, nikada nismo udarili sliku na koncert ali brate mili”, poručio je Baby Lasagna da bi potom, pozirajući za fotografiju sa fanovima izgovorio – „Kleknite pred Exitom”.

Do 14. jula na binama unutar Petrovaradinske tvrđave smenjivaće se najzvučnija imena svetske muzičke scene, a diverzitet muzičkih žanrova je takav da i najistančanije uho može da pronađe svoj ukus. Carl Cox,  koosnivač benda Rage Against The Machine Tom Morello, Black Eyed Peas, Gucci Mane, Black Coffee, Bonobo DJ set, Oliver Tree, Artbat, John Newman Hybrid Set, Cavalera, Ofenbach, Steve Angello i mnogi drugi.

The post „Najbolji koncert koji smo ikada imali”: Ponesen emocijama, Baby Lasagna na Exitu prvi put učinio nešto čega će se sećati do kraja života! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *