Telegraf.rs - kultura

Letnji festival svetskih razmera stiže na Nišku tvrđavu: Počinje Niš Week!

Ove nedelje, od 13. do 16. juna Niška tvrđava će postati domaćin najvećeg letnjeg festivala u regionu, Niš Week-a. Festival koji slavi raznolikost ukusa, muzike i zabave za celu porodicu donosi četvorodnevno putovanje kroz brojne zone i bogat sadržaj za sve uzraste. Sa preko 15 različitih zona koje čekaju posetioce, ovog leta, posetioci će imati priliku da probude avanturu ukusa, ritma i zabave na jednoj od najlepših lokacija u gradu! Spoj svetskih i nacionalnih gastronomskih uživanja, muzičkih nastupa, zabavnih programa i aktivnosti prilagođenih svim uzrastima.

Pod zvezdanim nebom Niške tvrđave, na Main Stage-u, čekaju nas vrhunski izvođači i koncerti koji se ne propuštaju: Hari Mata Hari u četvrtak 13. juna, Sergej Ćetković u petak 14.juna i Ring – Abba Tribute u subotu 15. juna.

Karte za koncerte možete kupiti na https://tickets.rs/tour/nis_week_1445 ili na svakom prodajnom mestu Tickets-a u Nišu.

Predstave na otvorenom za decu i odrasle Pod vedrom nebom Niške tvrđave kao pozornice, najmlađi posetioci Niš Week-a će uživati u čarobnim predstavama, od klasičnih bajki poput Krcka Oraščića do modernih interpretacija poput Eksplodirajućih otkrića, te će deca tokom četiri festivalska dana imati priliku da uplove u svet mašte i zabave. I odrasle posetioce očekuje nezaboravna avantura, od urnebesne komedije Svingeri do muzičko-scenskog spektakla Vesele devojke.

U okviru 15 zona, posetioce festivala očekuju Zona nacionalnih jela, Slatka ulica, Street Food, Wine & Gin & Beer Garden…

Ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjena je Fun & Sport zona, dok će u Matinee Zoni posetioci osetiti čari prave letnje atmosfere na Niškoj tvrđavi dok se sunce polako spušta iza horizonta. Tech & Chill Zona spremna je da dočeka ljubitelje tehnoloških dostignuća, gde će moći da se upoznaju sa svim novinama u svetu tehnologije, da saznaju više o trendovima i predikcijama za razvoj u digitalnom svetu.

(Telegraf.rs)

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *