exit

Kultni DJ Mag izdvojio The Prodigy, Skrillexa i Lannu kao najupečatljivije nastupe sa ovogodišnjeg Exita!

Lanna je ranije ove godine postala prva potpisnica ispred EXIT Echosystem Music & Talent Office-a, od kada ne prestaje da niže uzastopne uspehe. Prošlog meseca nastupila je na kolosalnoj mts Dance Areni, koju je delila sa Ninom Kraviz, Indirom Paganotto i Amelie Lens, a njen talenat prepoznala su i najistaknutija imena svetske muzičke industrije!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJ Mag (@djmagofficial)

Jedan od najuticajnijih svetskih medija koji se bave elektronskom muzikom, veliki DJ Mag, još uvek sabira utiske sa ovogodišnjeg izdanja EXIT festivala. Među najsjajnijim trenucima koje je ovaj medijski gigant poneo iz EXIT Univerzuma našla se i mlada i perspektivna producentkinja, DJ-ica i zvezda u usponu Lanna, koja je svojim nastupom u okviru all-female večeri osvojila plesni podijum mts Dance Arene. Ona je zauzela mesto u top tri najupečatljivija trenutka sa ovogodišnjeg Exita, u izboru kultnog magazina, pored nastupa grupe The Prodigy i Skrillexa!

Vunderkind elektronske scene Lanna započela je proboj ka zvezdama kada je kao trinaestogodišnjakinja prvi put nastupila na Exitu, kao najmlađa učesnica višestruko nagrađivanog evropskog festivalskog šampiona. Prva je predstavnica EXIT Echosystem Music & Talent office-a, sveobuhvatnog centra za razvoj svetskih muzičkih zvezda, ali i ovogodišnji Youth Star – primer i zvezda vodilja svoje generacije. EXIT Echosystem osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima sa naših prostora i šire pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz muzički lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

Lanna je ovu godinu započela u snažnom i moćnom ritmu – najpre setom otvaranja na spektakularnom EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaju sa Paulom Kalkbrennerom, a zatim i zatvaranjem umaškog Sea Star festivala, gde je hiljade fanova zadržala do ranih jutarnjih sati nakon nastupa psy-techno kraljice Indire Paganotto. Prošlog meseca osvojila je srca publike mts Dance Arene, Exitovog hrama elektronske muzike, ali i koleginica producentkinja i DJ-ica Nine Kraviz, Amelie Lens i, takođe, Indire Paganotto, koje su nastupile iste večeri u okviru jedinstvenog all-female koncepta. Njen karijerni put tek počinje, a uskoro će imati priliku i da po prvi put nastupi „sa druge strane okeana“, ni manje ni više nego u Las Vegasu, kao pobednica izbora za najbolji set na ovogodišnjem takmičenju LMF!

The post Kultni DJ Mag izdvojio The Prodigy, Skrillexa i Lannu kao najupečatljivije nastupe sa ovogodišnjeg Exita! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *