exit

Kraljevi festivalskih završnica Adana Twins zatvaraju i veliku No Sleep žurku u Beogradu!

Ljubitelji elektronske muzike iz celog regiona se okupljaju da plešu uz vodeći svetski DJ duo ARTBAT, a njih će na bini u samoj završnici naslediti popularni Adana Twins! Ovaj nemački tandem ostao je upamćen po neverovatnom jutarnjem nastupu na Exitu, kada su držali prepunu No Sleep binu na nogama do samog kraja.

To od njih i sad očekuju No Sleep fanovi, koji se ove godine okupljaju u jednoj noći i na jednoj lokaciji, a ulaznice se prodaju tempom koji je već premašio pola kapaciteta najvećeg lučkog Hangara u maksimalnoj konfiguraciji. Regularne ulaznice se prodaju po ceni od 1.790 dinara, VIP po ceni od 2.990 dinara, a mogu se naći na No Sleep sajtu, te na Gigs Tix prodajnim mestima i online. Ove cene važiće najkasnije do 20. oktobra, ili verovatno i ranije, jer se prodaju brže od planiranog vremena. 

Dubok, mračan i emocionalno nabijen zvuk na No Sleep žurku donosi dvojac Adana Twins, koji od svog velikog proboja na svetskoj elektronskoj sceni pre više od decenije neprestano usavršava svoj zvuk i pomera granice sopstvenih muzičkih ambicija. U saradnji sa kultnim berlinskim lejblom Watergate predstavljaju niz ostvarenja, počevši od singla Etah, preko EP izdanja Flower Of Canei Jupiter“, sve do moćnog remiksa Roar. Prošle godine su na EXIT festivalu nastupili predstavljajući upravo ovaj lejbl na NSNS bini, a njihov set za renomirani Watergate serijal svakako je topla preporuka za slušanje i zagrevanje za No Sleep noć u Beogradu!

Izdanja ovog hamburškog dvojca potpisuje i Solomun za svoju legendarnu etiketu Diynamic – traka Uncompromising osvojila je klubove i festivale širom sveta, nakon čega je usledio album Picture: Adana Twins, čiji je vodeći singl My Computer“ napravio takav odjek, da su ga DJ-evi „sekli“ iz YouTube videa kako bi mogli da ga puštaju u svojim setovima! Iza sebe imaju i Cercle set na neverovatnoj lokaciji marsejske palate Longchamp, deo su grupe uglednih izvođača koji su dobili priliku da snime BBC1 Essential Mix, a podršku su im pružili brojni velikani globalne elektronske scene, kao što su Pete Tong, Tale Of Us i mnogi drugi.

Niz visoko cenjenih muzičkih ostvarenja, od house zvuka koji ih je lansirao pod svetla svetskih reflektora, do složenijeg, raznolikog izraza ukorenjenog u retrofuturizmu, upisali su Adana Twins na lajnape širom sveta i osvojili plesne podijume na svim kontinentima. Njihova platforma TAU dom je nekih od ključnih izdanja ovog dvojca, poput EP-ja Subway Yard i obrade pesme Werkzeuge Eines Fernen Willens, od kojih svako demonstrira njihovu spretnost i sposobnost da prelaze različite stilove, zadržavajući svoj osnovni zvuk.

The post Kraljevi festivalskih završnica Adana Twins zatvaraju i veliku No Sleep žurku u Beogradu! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *