Telegraf.rs - kultura

Kad Nišlije naprave kafansku pesmu: Marka znate iz serije “Igra Sudbine”, a njegovu pesmu otpevao je Denja

Mladi niški pevač Đorđe Denić koga je publika već upoznala kao Denju, objavio je novu pesmu i spot “Vodite me iz kafane”. Pesmu je Denja premijerno predstavio na promociji u gradu na Nišavi, a zanimljivo je da numeru i autorski kompletno potpisuje niška ekipa – pevač, glumac i reditelj iz Niša.

U glavim ulogama u spotu su Marko Radojević i Sara Samardžić, a ja sam izuzetno ponosan i zahvalan mojim prijateljima i divnim kreativnim ljudima koji su zajedno sa mnom izneli ovaj veliki projekat, rekao je Denja. Pesmu “Vodite me iz kafane” komponovao je glumac i kompozitor Marko Radojević, koga domaća publika poznaje iz serije “Igra sudbine”, a ovo je druga Markova saradnja sa Denjom.

Presrećan sam što smo napravili kafansku pesmu, u niškoj kafani, režirao je niški reditelj Stefan Krastić, a peva Nišlija Denja, kaže Marko i dodaje da je pesma nastala za pet minuta, u 3 ujutru.

Za tekst su bili zaduženi Ana Conić i Marko Radojević, dok je aranžman radio Vuk Matić. Nakon hitova “Plaćam ceh” i “Plači kuni viči”, Denja na pravi način pokazuje zašto je Niš grad najboljeg kafanskog provoda i meraka.

(Telegraf.rs)

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *