exit

EXIT uz orlove u Nemačkoj – na Svetski dan muzike 21. juna organizuje veliku žurku u Minhenu!

Za uzavrelu atmosferu i ples kroz celu noć biće zadužena dobro poznata imena za DJ pultom i garanti nezaboravne atmosfere – zvezda u usponu sa prepoznatljivim afro house zvukom Layla Benitez, nemački maestro iranskog porekla, inače dobro poznat publici na Exitu Human Rias, kanadski DJ Daijo čiji broj strimovanih hitova prevazilazi milione, a boje naše zemlje braniće najpopularniji beogradski duo Inner Sense.

Reka ljudi sliće se u četvrtak, 20. juna u Minhen gde će, na velelepnoj Alianz areni, snage na Evropskom prvenstvu  odmeriti reprezentacije Srbije i Slovenije. Srpski navijači opravdano očekuju da će upravo na ovoj utakmici „orlovi” upisati prva tri boda a već dan kasnije, u istom gradu, čeka ih još jedan spektakl – Exitova žurka „Unlock The Summer” iz serijala događaja Get EXITed!

Fudbalska groznica širi se Evropom. Smotra Starog kontinenta počela je prošle nedelje u Nemačkoj, a reprezentacija Srbije jedna je od 24 tima koji se bore za titulu najboljeg. Da je počelo slavno – nije, ali je utisak da možemo bolje već u četvrtak, 20. juna u Minhenu protiv Slovenije.

Svi koji dođu na impozantnu Alianz arenu i zadrže se u Minhenu makar do petka, imaće prilike da uživaju i provedu se na Exitovom spektaklu koji se organizuje upravo u ovom gradu – jednom od serijala „Get EXITed” žurki pod nazivom „Otključajte leto” i na taj način, uz zvuke koji će atmosferu dovesti do tačke ključanja, naprave prvi korak u najtoplije i najlepše godišnje doba. 

A pored toga što je 21. jun zvaničan početak leta, ujedno je dan kojim se obeležava Svetski dan muzike. Sve ovo su razlozi zbog kojih će u Lieberscholli u saradnji sa OFF2 biti organizovan bajkovit elektronski ples za koji će do kasno u noć biti zadužena istaknuta DJ-ica i producentkinja Layla Benitez koja publiku, kanališući eklektričnu mešavinu dub house ritmova sa perkusijama, svetskim harmonijama i soul zvucima, vodi na putovanje energičnih ritmova, oslonjenih na tamne nijanse i temelje groova.

Za njom na DJ pult staje jedan od članova Exitove porodice – Human Rias, nemački muzičar i producent iranskog porekla koji se upisao u istoriju Exita kao jedini DJ koji je otvorio i zatvorio Exitovu mts Dance Arenu i to na spontani zahtev publike! Na gigantskom plesnom podijumu u tom trenutku bilo je prisutno čak 25.000 ljudi.

Beogradski dvojac Innēr Sense, koji su inače potpisnici Exitove Echosystem menadžment agencije braniće boje Srbije na bini, a žurka će biti prilika i da promovišu nedavno predstavljenu pesmu „Feelings” koju su izdali za renomiranu diskografsku kuću SHÈN, čiji je osnivač niko drugi do zvezda ovogodišnje mts Dance AreneFranky Wah!

Ovim institucijama elektronske muzike pridružiće se i kanadski majstor zvuka Daijo.

Garantovano dobar provod upotpuniće, nadamo se, i pobeda Srbije dan ranije u utakmici protiv Slovenije, a ulaznice za „Get EXITed – Otključajte leto” žurku mogu se kupiti ovde.

The post EXIT uz orlove u Nemačkoj – na Svetski dan muzike 21. juna organizuje veliku žurku u Minhenu! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *