exit

EXIT preuzima Beograd: Boris Brejcha večeras u Glavnom hangaru Luke Beograd, u subotu stižu ARTBAT, Adana Twins i Fred Lenix!

U Glavni hangar Luke Beograd večeras stiže globalna DJ zvezda i producent Boris Brejcha sa svojim ekskluzivnim „In Concert“ nastupom, Fcking Serious ekipom i jedinstvenim live light show-om! Subota, 11. novembar na istom mestu rezervisana je za veliku No Sleep powered by VODAVODA žurku, na čelu sa vodećim svetskim DJ dvojcem ARTBAT, a pridružuju im se kraljevi festivalskih završnica Adana Twins i hit producent Fred Lenix! U nedelju, 12. novembra u beogradskim Silosima biće održano drugo izdanje New Moon Ecstatic Cacao događaja, koje će posetiocima pružiti neophodno uzemljenje nakon dve besane noći!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Kapije večerašnjeg „In Concert” showa sa Borisom Brejchom otvaraju se u 21 sat, žurka će trajati do tri sata iza ponoći, a preporuka za sve posetioce je da dođu na vreme kako bi se izbeglo stvaranje gužve na ulazu. Brejcha u Glavni hangar Luke Beograd stiže sa predstavnicima svoje izdavačke kuće Fcking Serious – uz podršku talentovanog producenta i DJ-a čija misija je da svetu da više techna Deniza Bula, i mladog muzičara koji se izdvaja jedinstvenim live izvođenjima na Fckng Serious šoukejsevima Moritza Hofbauera, ekskluzivni „In Concert” šou i ovog puta obećava spektakl o kom će se dugo pričati! Tome će doprineti i jedinstveni live light show posetioci će na ulazu dobijati specijalne LED narukvice i tako osvetliti Glavni Hangar uz najjače, povremeno mračne i mistične bitove koje diktira maskirani maestro. 

EXIT Belgrade Takeover nastaviće se u subotu, 11. novembra na velikoj No Sleep powered by VODAVODA žurci, koju predvodi vodeći svetski DJ dvojac ARTBAT! Artur i Batish uživaju status apsolutnih hedlajnera na globalnoj elektronskoj sceni, te ne čudi da je već sama najava njihovog dolaska podigla čitav region na noge, a kosmička atmosfera koju nosi njihov zvuk sigurno će biti prisutna i u Glavnom Hangaru Luke Beograd! Rame uz rame sa njima staće kraljevi festivalskih završnica Adana Twins, a njima će se pridružiti zvezda u usponu i hit producent Fred Lenix. Uvod u besanu noć kreiraće Exitovi internacionalni rezidenti – nemački producent iranskog porekla Human Rias i mlada Novosađanka Lanna, koju je EXIT kroz svoj novi Echosystem nedavno lansirao na roster čuvene muzičke agencije Creative Artists Agency (CAA), u kojem su i Paul Kalkbrenner i David Guetta!

Poslednji dan specijalnog izdanja EXIT Belgrade Takeovera seli se u beogradske Silose, gde će u nedelju, 12. novembra biti održan drugi po redu New Moon Ecstatic Cacao događaj. Jedinstveni osećaj slobode koju donose Ada Divine Awakening i EXIT festival još jednom će preuzeti unikatni prostor pored Dunava, za veče ispunjeno meditacijom, ekstatičnim plesom koji oslobađa um i telo i mirisom i ukusom najkvalitetnijeg, čistog kakaa iz Gvatemale koji podiže životnu energiju i otvara srce. Program počinje u 17 sati uz drevnu Kakao ceremoniju, koju donosi Ksenija Lea Ronai, i trajaće do ponoći. Za muzički deo programa biće zaduženi Bhakti bend, Lava, DJ Human Rias i Yelisaveta, dok je kraj večeri rezervisan za Temple Night, bezbedan prostor za pronalaženje i ostvarivanje konekcija između posetilaca.

Zbog velikog interesovanja, preostao je još mali broj ulaznica za Boris Brejcha „In Concert“ Show i No Sleep powered by VODAVODA žurku, koje su dostupne na sajtu EXIT festivala, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online. Ulaznice za New Moon Ecstatic Cacao događaj u beogradskim Silosima mogu se kupiti samo putem Gigs Tix prodajne mreže, online i na prodajnim mestima.

The post EXIT preuzima Beograd: Boris Brejcha večeras u Glavnom hangaru Luke Beograd, u subotu stižu ARTBAT, Adana Twins i Fred Lenix! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *