exit

EXIT na Kopaonik donosi veliki Winter Groove: 13 žurki na 6 lokacija od 15. do 18. februara predvode Kevin Yost i Marko Nastić!

Nakon pedeset događaja u 12 zemalja koje je EXIT organizovao u protekle dve godine i nedavno najavljenog festivala Unity84 u Sarajevu, 2024. već obećava početak u nezaboravnom EXIT ritmu! 

Winter Groove Kopaonik Takeover od 15. do 18. februara podići će zimski provod na sasvim nove visine žanrovski šarenolikim programom i čak 13 žurki na 6 lokacija, među kojima su Green Ski, Livello 1919, Jaram, Pub, Pajino preslo i La Pista, a ulaz na sve događaje biće otvoren i slobodan za posetioce!

Na čelu ovog zimskog muzičkog maratona je Kevin Yost – kompozitor, producent i DJ čiji prvi album One Starry Night iz 1998. važi za deep house klasik, a danas iza sebe ima osam LP izdanja i skoro stotinu objavljenih singlova! Iz Beograda stiže Marko Nastić, internacionalno prihvaćeni veteran regionalne techno scene sa karijerom dugom skoro tri decenije, ali i moćne i iskusne klupske snage DJ Iron, Oysha i Nemax i rodonačelnici tech-house zvuka na našim prostorima – sastav Happy People.

Pridružuju se i DJ dvojac Innēr Sense, čiji je singl „Older” nedavno objavljen za diskografsku kuću EXIT Soundscape, ali i mlada i talentovana producentkinja i DJ-ica Lanna, prva predstavnica sveobuhvatnog centra za razvoj svetskih muzičkih zvezda EXIT Echosystem, za čiju je karijeru zadužena Maria May, poznata i kao agentkinja Davida Guette. Stiže i legendarni beogradski dvojac Multietnička atrakcija, autentični performans donose Skier & Yeti, a pridružuju se i Yelisaveta i Zarez.

Svoje nastupe na nezaboravnom četvorodnevnom zimskom maratonu potvrdili su i Anya, Alex Bojović, Bojan Zdravković, Dakissa, Dakman, Darija, Kirby, ME-HIGH-LOW i Vladislav Rashkov.

Winter Groove Kopaonik Takeover biće održan na šest lokacija i 13 žurki od 15. do 18. februara, a ulaz na sve događaje biće otvoren i slobodan za sve posetioce.

Pored Gorkog Lista, događaj su podržali Heineken, IQOS i Red Bull.

The post EXIT na Kopaonik donosi veliki Winter Groove: 13 žurki na 6 lokacija od 15. do 18. februara predvode Kevin Yost i Marko Nastić! appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *