exit

„Čuda se dešavaju kada se u tebi probudi zvezdana čestica“ Exitu za rođendan Lava poklonila pesmu satkanu od čiste ljubavi

Lava Nikolić je poznata po svojoj sposobnosti da kroz milozvučne tonove i reči prenese duboke emocije i inspiriše ljude da prate sebe i svoje snove. Muzika toka je simbol njenog buđenja i slobode. U meditativnom stanju komponuje, piše tekstove i stvara lekovitu muziku. Melodija Exitove rođendanske pesme opušta duh i telo, oslobađa um stega i daje glas srcu. Lavine duboko svesne reči pozivaju da kroz ljubav probudite seme samih zvezda koje nosite u sebi. 

Inspirisana glavnom porukom novog izdanja EXIT festivala, Starseed je pesma prožeta oslobađajućom idejom, kojom se iskoračuje iz Matrixa – čuda se dešavaju kada se zvezdana čestica u nama probudi i pokrene, a to je trenutak u kom odlučite da sledite sebe, živite u miru i pratite ljubav. 

EXIT festival se povodom rođendana rado priseća svojih početaka –  trenutka kada je pre 24 godine seme nove nade, mladosti, promena posejano u parku Univerziteta u Novom Sadu. Ono je isklijalo, naraslo do danas u veliko EXIT pleme autentičnih misionara. Pripadaju mu svi ljudi sveta, spremni da grade puteve mira i ljubavi i krče put slobodi svesti i duha u svakim okolnostima. To je suštinska odrednica Exita – oduvek je mnogo više od još jednog muzičkog festivala u Evropi, EXIT Fondacija je u svojoj srži bastion zdravih društvenih promena

Ove godine, EXIT odjekuje pozivom da se u punom zamahu svojih supermoći ujedinite sa ostalima kroz svaki bit! Tvrđavu će ispuniti najrazličitiji zvuci i energija najvibrantnije ekipe headlinera – megazvezda koje donose nezapamćen žanrovski diverzitet festivala! Posetioce očekuje na stotine izvođača i preko 40 omiljenih festivalskih bina i zona, a već od Nulte festivalske noći spektakl počinje na Tesla Universe bini. Od ove godine, ona nosi ime u čast našeg najslavnijeg naučnika koji je posadio seme ideja koje danas oblikuju svet, velikog Nikole Tesle.

Pridružite se i vi obeležavanju Exitovog 24. rođendana uz opuštajući ritam Lavine nove pesme, kao i najspektakularnijem  zajedničkom slavlju pod otvorenim zvezdanim nebom, ovog jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

The post „Čuda se dešavaju kada se u tebi probudi zvezdana čestica“ Exitu za rođendan Lava poklonila pesmu satkanu od čiste ljubavi appeared first on EXIT Festival 2024.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *